Skrabski Borászat
Skrabski Borászat

Magyar fajták, hagyományok

Olaszrizling, furmint, rajnai rizling és kékfrankos boraink születésébe kémiailag nem avatkozunk bele, őrizzük azok illatát és zamatát. A pincébe kerülő élesztővel, természetes úton erjednek boraink, megtartva ezzel a napsütötte déli lejtők erejét. A mészköves, agyagos talaj, a Balatonról visszatükröződő napfény, a hagyományokat tisztelő szőlőművelés garancia arra, hogy a palackokba csodálatos borok kerüljenek.

 

HISZTAMINSZEGÉNY BOROK

Egyedi erjesztési eljárás, hagyományos ízvilág! Éld át újra az önfeledt borozás élményét aggodalom és kellemetlenségek nélkül! Hisztaminszegény kínálatunk nem csak a hisztaminérzékenyek számára, de azoknak is kitűnő választás, akik borfogyasztás után gyakran tapasztalnak különféle panaszokat, mint légúti panaszok (orrfolyás, orrdugulás, tüsszögés), bőrtünetek (kiütés, kipirosodás, viszketés), fejfájás, emésztési panaszok vagy gyomorégés. Sőt, a Mentes Borokkal még a másnaposságra is kisebb az esélyed! A kínálatban fruktózszegény, szorbitszegény, és hozzáadott kénmentes (szulfitszegény) borokat is találsz! Sőt, mind bio és vegán minősítéssel is rendelkeznek!

 

 

Elmúlt már 18 éves?

Szeszesitalaink fogyasztását 18 éven aluliak számára nem javasoljuk.
Kérem nyilatkozzon életkoráról!