Olaszrizling, furmint, rajnai rizling és kékfrankos boraink születésébe kémiailag nem avatkozunk bele, őrizzük azok illatát és zamatát. A pincébe kerülő élesztővel, természetes úton erjednek boraink, megtartva ezzel a napsütötte déli lejtők erejét. A mészköves, agyagos talaj, a Balatonról visszatükröződő napfény, a hagyományokat tisztelő szőlőművelés garancia arra, hogy a palackokba csodálatos borok kerüljenek.
Hisztaminszegény borok
2024-ben fedeztük fel, hogy a borainkat hisztamin érzékenyek is fogyaszthatják. Ebben az évben mérettük be laboratoriumban először a borokat, ekkor derült ki, hogy rendkívül kevés, sokszor méréshatár alatti mennyiségű hisztamint tartalmaznak a borok. Így lettünk Magyarországon az első és ezidáig egyetlen hisztaminszegény, azaz “low-histamine” borászata.